POZIV TALENTIRANOJ DJECI Pridružite se Glazbenoj udruzi Libreto

Glazbena udruga LIBRETO poziva sve zainteresirane djevojčice i dječake kao i one malo starije da im se pridruže u marljivom radu i kreativnom stvaranju, igri, smijehu, zabavi i obilju radosti i dobroga raspoloženja u nadolazećoj školskoj godini!

Programi koje vam nudimo su sljedeći:

1) Dječji zbor LIBRETO – svladavanje osnova vokalne tehnike primjerene njihovoj dobi kroz razne tehničke vježbe te izvođenje popularnih dječjih hitova i pripadajuće jednostavne dječje koreografije, sa sve većim akcentom na vlastitim autorskim pjesmama s kojima se spremamo otići izvan granica Zadra te proširiti “dobar glas” o LIBRETU i svom Gradu i njegovoj dugoj i kvalitetnoj glazbenoj tradiciji diljem Lijepe Naše.

 

libreto nastup
libreto nastup

 

2) JA, MALI GLAZBENIK – u ponudi su sljedeći instrumenti: GITARA, KLAVIJATURE, TRUBA, BLOK FLAUTA te OSNOVE VOKALNE TEHNIKE. Zadani paket sadržava individualne i grupne satove instrumenta te glazbene teorije, putem čega će dijete/mlada osoba (nema gornjih dobnih ograničenja) u potpunosti uroniti u čudesni glazbeni svijet kroz spontano učenje, obilje kvalitetnoga i metodički prezentiranoga materijala, samostalnu glazbenu improvizaciju i angažman, edukativnu igru te potpuno individualiziran pristup svakome ponaosob, kao i terensku nastavu.

3) GLAZBENI LABOS – glazbeni tečaj koji će se odvijati svaki vikend, a uključuje slušanje klasične i kvalitetne moderne glazbe, temeljito upoznavanje s glazbenim instrumentima, samostalno izrađivanje glazbenih instrumenata, igranje s Orffovim instrumentarijem, smišljanje i čitanje glazbenih priča, igranje glazbeno – didaktičkim igračkama, učenje pjesmica, crtanje i bojanje, terensku nastavu te na svaki mogući način priprema i senzibilizira dijete za daljnje bavljenje glazbom u kojem to ono obliku i formi bude željelo u budućnosti.

Glazbena udruga LIBRETO nalazi se na adresi Benkovačka cesta 8, a prijave za samostalne audicije za svaki od programa traju do 2.9.2015.

Svaka prijava treba sadržavati sljedeće podatke:
IME I PREZIME DJETETA, DATUM, MJESEC I GODINU ROĐENJA, OIB, KRATKO PREDSTAVLJANJE VLASTITIH GLAZBENIH TE SVIH OSTALIH INTERESA te pohađa li dijete i u koje vrijeme još koju aktivnost.

E mail adresa je:

libreto111@gmail.com

Umjetnička voditeljica: Ivana Begović

libreto 3