Poznata književnica Juliana Matanović gostuje u Gradskoj knjižnici Biograd! Poznata književnica Juliana Matanović gostuje u Gradskoj knjižnici Biograd!
Za idući je tjedan Gradska knjižnica Biograd pripremila dva iznimno zanimljiva predavanja. Riječ je o manifestaciji pod nazivom “Biograd čita – čitajmo zajedno” .... Poznata književnica Juliana Matanović gostuje u Gradskoj knjižnici Biograd!

Za idući je tjedan Gradska knjižnica Biograd pripremila dva iznimno zanimljiva predavanja. Riječ je o manifestaciji pod nazivom “Biograd čita – čitajmo zajedno” . Tako će u sklopu programa promicanja pisane riječi i kulture čitanja, paralelno s manifestacijom “Zadar čita 2016”, sudjelovat će i Biograđani. Za četvrtak 7. travnja 2016. s početkom u 18 sati najavljeno je u Gradskoj knjižnici Biograd gostovanje poznate hrvatske književnice i sveučilišne profesorice Julijane Matanović. Upravo je njezina knjiga “I na početku i na kraju bijaše kava” odredila središnju temu rečene manifestacije, a to je – kava. Već sutradan u isto vrijeme i na istom mjestu tj. u petak će se otploviti za Aleksandrom Velikim u srce Azije zapisima iz zemalja gdje mitovi još žive. Pogađate, riječ je o putopisnom predavanju čiji su predavači Nikolina Uroda i Jasen Boko. Vidimo se!, poručuju iz Gradske knjižnice Biograd.

 

Gordana ŠARIĆ