Pravaši razdijeljeni po manjim strankama okupljaju se u HSP i spremaju za izbore Pravaši razdijeljeni po manjim strankama okupljaju se u HSP i spremaju za izbore
Jučer je u Zadru održan sastanak između predstavnika nekoliko desnih stranaka u Zadru, a dogovoren je zajednički izlazak na predstojeće lokalne izbore, pod okriljem... Pravaši razdijeljeni po manjim strankama okupljaju se u HSP i spremaju za izbore

Jučer je u Zadru održan sastanak između predstavnika nekoliko desnih stranaka u Zadru, a dogovoren je zajednički izlazak na predstojeće lokalne izbore, pod okriljem HSP-a.

Mate Lukić o tome je kazao:

“U pitanju je velik broj općinskih, gradskih i županijskih vijećnika. Brojni pravaši i konzervativci izmiješani po manjim strankama u zajedničkom dogovoru, ususret lokalnim izborima, znatno su pojačali ovu najstariju stranku, uz koju smo vezni jer smo mnogi od nas ranije u njoj bili.” – poručio je Lukić.

Na sastanku su nazočni bili predsjednik GO NHR-a Mate Lukić, bivši koordinator HKS-a Ruže Tomašić Ante Katalinić, gradonačelnik Gospića Karlo Starčević i predsjednik HSP-a Nikica Augustinović.

Povjerenikom za Grad je imenovan je dipl. iur. Ivica Pintur, voditelj uprave Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije i predsjednik uprave javne ustanove Natura Jadere. Mate Lukić je imenovan povjerenikom za Zadarsku županiju.

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.