PRED MAJKOM (70) I MALODOBNIM SINOM Nogometaša Jakova Suraća brutalno napala dvojica Zagrepčana!

Odlazak na kupanje za poznatog zadarskog nogometaša Jakova Suraća pretvorio se u pravu noćnu moru.
U popodnevnim satima prošle nedjelje zaputio se, u društvu svoje majke, te 12-godišnjeg sina, na kupanje.
Kako mu je majka već starija žena, te ima problema s kukom i otežano se kreće, pokušao je naći neku pristupačnu plažu na potezu između Posedarja i Novigrada.
Kada se nekoliko kilometara prije Novigrada približio jednoj plaži, iz obližnje kuće dotrčala su dvojica muškaraca. Unijeli su mu se u lice, prisjeća se Surać, te mu prijetećim tonom rekli da se on i njegova obitelj nemaju pravo tu kupati.
“Majka i sin su me čekali malo dalje kraj automobila, a ja sam prišao plaži da vidim je li ulaz strm i hoće li se ona moći spustiti do mora s obzirom da ima problema s kukom. Iz kuće su izletjela dvojica muškaraca, dotrčali do mene i stali vikati da se ne mogu tu kupati. Nisam se ni mislio kupati jer je strmo i nezgodno za spustiti se, ali odgovorio sam im da s kojim pravom mi zabranjuju pristup plaži. Nije more u njihovom vlasništvu?!” – neugodno je bio iznenađen dugogodišnji kapetan NK Zadar.

“U djeliću sekunda, jedan od njih koji mi se nalazio iza leđa udario me u glavu. Srećom, odmah sam se pribrao, pa mu uzvratio. Njemu se pridružio i ovaj drugi, te su obojica nasrnula na mene. Uspješno sam se obranio. Pozvana je policija, a njih dvojica su zatražila liječničku pomoć.” – ispričao nam je Jakov Surać.
Kanije je doznao da se radi o dvojici Zagrepčana.
Jedan ima 50, a drugi 56 godina. Njihov obračun promatrala su dvojica mladića, jedan je 17-godišnjak, a drugi ima 20 godina, no oni se nisu miješali.
“Dobro sam se snašao, pa sam prošao bez nekih većih ozljeda, ali mi je teško što su to sve morali gledati moja majka malodobni sin. Ne znam odakle tim ljudima pravo da se tako ponašaju. Očekujem od nadležnih institucija da odrade svoj posao. Uvjeren sam da je I kuća iz koje su ta dvojica izašla bespravno sagrađena, te da ne zadovoljava uvjete za legalizaciju.” – kaže Surać.
O ovome događaju zatražili smo očitovanje policije, međutim, rečeno nam je kako ćemo tražene podatke dobiti tek u ponedjeljak.