Predsjednik županijskog Stožera Vicković ima koronu, brojni suradnici u izolaciji Predsjednik županijskog Stožera Vicković ima koronu, brojni suradnici u izolaciji
Simptome je osjetio u srijedu tijekom jutra te zbog preventivnih razloga nije išao na radno mjesto, već je posao radio od kuće. Želeći biti... Predsjednik županijskog Stožera Vicković ima koronu, brojni suradnici u izolaciji

Simptome je osjetio u srijedu tijekom jutra te zbog preventivnih razloga nije išao na radno mjesto, već je posao radio od kuće. Želeći biti maksimalno odgovoran naručio se na testiranje koje je provedeno tijekom današnjeg dana, a koje je pokazalo pozitivan nalaz na COVID-19. Epidemiolozi trenutno utvrđuju njegove kontakte i kretanja, a izolaciju će provesti na kućnoj adresi u Zemuniku Gornjem.

‘Osjećam se dobro. Simptome, odnosno temperaturu, imao sam samo jedan dan.  Već danas se osjećam puno bolje, ali se pokazalo dobrom odlukom da se idem testirati. Koliko budem mogao, posao ću odrađivati od kuće, a sve ostale stvari prema dogovoru s članovima županijskog Stožera civilne zaštite“, poručio je Šime Vicković.

Podsjetimo, u utorak je održao sastanak članova Stožera civilne zaštite Zadarske županije, a nakon toga konferenciju za medije.

Svi su pozvani da se jave epidemiologu.

Evo što je poručio putem Facebook profila:

“Dragi prijatelji, želim vas obavijestiti da sam pozitivan na koronavirus. Simptome sam osjetio jučer tijekom jutra te zbog preventivnih razloga nisam išao na radno mjesto, već sam posao radio od kuće. Želeći biti maksimalno odgovoran naručio sam se na testiranje koje je provedeno tijekom današnjeg dana, a koje je pokazalo pozitivan nalaz na COVID-19. Izolaciju ću provesti na kućnoj adresi u Zemuniku Gornjem. Epidemiolozi obrađuju sve moje kontakte.

Osjećam se dobro. Simptome, odnosno temperaturu, imao sam samo jedan dan. Već danas se osjećam puno bolje, ali se pokazalo dobrom odlukom da se idem testirati. Koliko budem mogao, posao ću odrađivati od kuće, a sve ostale stvari prema dogovoru s članovima županijskog Stožera civilne zaštite.
Čuvajte sebe i druge i ostanite odgovorni.”

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.