Predstava Vremeplov u organizaciji Grada Zadra i Veleposlanstva Mađarske Predstava Vremeplov u organizaciji Grada Zadra i Veleposlanstva Mađarske
U petak, 23. listopada u 12.30 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar, u organizaciji Grada Zadra i pod pokroviteljstvom Veleposlanstva RH u Mađarskoj i NJ. E. dr. Gordana Grlića... Predstava Vremeplov u organizaciji Grada Zadra i Veleposlanstva Mađarske

petak, 23. listopada u 12.30 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar, organizaciji Grada Zadra i pod pokroviteljstvom Veleposlanstva RH u Mađarskoj i NJ. E. dr. Gordana Grlića Radmana te Veleposlanstva Mađarske u RH s veleposlanikom,  NJ. E. Józsefom Magyarom, održat će se predstava „Vremeplov“, Literarne i plesne pozornice HOŠIG-a (Hrvatski vrtić, osnovna škola, gimnazija i đački dom u Budimpešti).

              Ovaj književno-glazbeno-plesni i scenski prizor daje prikaz zanimljivih događaja i povijesnih velikana koji su obilježili zajedničku 800-godišnju hrvatsko-mađarsku povijest, a prethodno je,  s velikim uspjehom, izveden u u zagrebačkom gradskom kazalištu Komedija.

Zadar je, kao mjesto prikazivanja, izabran i iz razloga što je i simbolično mjesto zajedničke hrvatsko-mađarske povijesti.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.