Predstave Bečkog cirkusa na Višnjiku održavat će se uz epidemiološke mjere Predstave Bečkog cirkusa na Višnjiku održavat će se uz epidemiološke mjere
Uprava Športskoga centra Višnjik u četvrtak, 25. lipnja 2020. slijedom novonastalih okolnosti i širenja koronavirusa donijela je odluku o predstavama Bečkoga cirkusa. – Sve... Predstave Bečkog cirkusa na Višnjiku održavat će se uz epidemiološke mjere

Uprava Športskoga centra Višnjik u četvrtak, 25. lipnja 2020. slijedom novonastalih okolnosti i širenja koronavirusa donijela je odluku o predstavama Bečkoga cirkusa.

– Sve predstave Bečkoga cirkusa održavat će se uz prethodnu pisanu suglasnost Županijskoga zavoda za javno zdravstvo (što je dužan pribaviti organizator) što predmnijeva provođenje određenih epidemioloških naputaka, mjera i preporuka u cilju sprječavanja i širenja zaraze koronavirusom.

Bečki cirkus, kao subjekt koji je izravni organizator predstava u zatvorenom prostoru (šatoru) najavio je plakatima na javnim mjestima niz svojih predstava od trećeg do 19. srpnja 2020. godine.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.