PREDSTAVLJANJE KNJIGE “ISTINE I LAŽI O HRANI” Revolucionarni povratak prirodnoj prehrani PREDSTAVLJANJE KNJIGE “ISTINE I LAŽI O HRANI” Revolucionarni povratak prirodnoj prehrani
Anita Šupe, nutricionistica iz Šibenika, u četvrtak će u Gradskoj knjižnici Zadar, predstavit svoju knjigu „Istine i laži o hrani“ koja je u Hrvatskoj... PREDSTAVLJANJE KNJIGE “ISTINE I LAŽI O HRANI” Revolucionarni povratak prirodnoj prehrani

Anita Šupe, nutricionistica iz Šibenika, u četvrtak će u Gradskoj knjižnici Zadar, predstavit svoju knjigu „Istine i laži o hrani“ koja je u Hrvatskoj pokrenula prehrambenu revoluciju za povratak prirodnog izvornoj prehrani.

Riječ je o jedinoj knjizi na hrvatskoj jeziku koja na cjelovit i jasan način opisuje najveće probleme moderne prehrane, otkriva uzroke epidemije debljine i kroničnih bolesti, argumentirano se obračunava s ustaljenim predrasudama i pogrešnim uvjerenjima o prehrani te nudi jednostavna i konkretna rješenja za regulaciju tjelesne težine i poboljšanje zdravlja.

Autorica knjige Anita Šupe diplomirala je na Geteborškom sveučilištu u Švedskoj gdje je živjela deset godina. Svojim knjigama i blogom http://istineilaziohrani.blogspot.hr/ te gostovanjima, predavanjima i promocijama, u Hrvatskoj je pokrenula pravu malu prehrambenu revoluciju, promovirajući izvornu Paleo i LCHF prehranu. 2013. godine se, Šupe se s obitelji iz Švedske vraća u rodni Šibenik gdje osniva izdavačku kuću Tragom, kroz koju djeluje kao autor, edukator i izdavač.

Predstavljanje knjige „Istine i laži o hrani“ najavljeno je za četvrtak u 18 sati. Ulaz je besplatan, a knjiga i „Prva hrvatska LCHF kuharica“ koju Šupe potpisuje zajedno s Arianom Miljević Bugevilija, prodavat će se po prigodno sniženim cijenama.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.