Predstavnici Općine Vir u Kninu – pozvali premijera i predsjednika u Vir Predstavnici Općine Vir u Kninu – pozvali premijera i predsjednika u Vir
Središnjoj proslavi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja danas u Kninu pridružili su se predstavnici Općine Vir. Načelnik Marino Radović, predsjednik... Predstavnici Općine Vir u Kninu – pozvali premijera i predsjednika u Vir

Središnjoj proslavi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja danas u Kninu pridružili su se predstavnici Općine Vir.

Načelnik Marino Radović, predsjednik Općinskog vijeća i predsjednik Županijske skupštine Zadarske županije Antonio Vučetić te koordinator političke platforme Nezavisne liste Zadarske županije i posebni savjetnik u Općini Vir Kristijan Kapović, ovu su svečanost iskoristili i za druženje s predsjednikom Republike Hrvatske Zoranom Milanovićem i premijerom Andrejem Plenkovićem te drugim uzvanicima iz političkog i vojnog vrha RH.

Predstavnici Općine Vir pozvali su predsjednika Milanovića i premijera Plenkovića na otok Vir, što su obojica prihvatila.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *