PREKRASAN DAN U ZADRU ISPUNJEN PONOSOM Tisuće ljudi trčalo za one koji to ne mogu!

Prekrasan dan u Zadru obilježio je start globalne utrke Wings for Life World Run točno u 13 sati. Tisuće trkača na zadarskom Forumu krenulo je u jedinstveni start s cijelim svijetom i ponovno pokazalo da je Lijepa naša zemlja za velike stvari. Utrka će trajati sve dok Presretačka vozila ne preteknu posljednjeg natjecatelja u utrci, a za one koji ne mogu hodati trenutno u svijetu trči preko 130 tisuća trkača iz 203 zemlje.

Točno 12 zona, 6 kontinenata, 33 zemlje i 34 grada svijeta potrčali su u isto vrijeme sada već tradicionalnu godišnju utrku Wings for Life World Run, čiji je jedini cilj prikupiti sredstva i pronaći lijek za ozljede leđne moždine. Oko 6000 trkača danas je obojilo zadarski start u boje veselja i potpuno pozitivne energije, a utrka se kreće u smjeru Primoštena na Jadranskoj magistrali.

Mnogi sportaši, poznala lica, pjevači, glumci i mnogi drugi danas su odlučili prijeći startnu liniju zadarske utrke, a start su otvorili Luka Šulić i Stjepan Hauser iz dua 2CELLOS, koji su trkače prije toga zagrijali izvedbom himne i hita Smooth Criminal.

Oko 18:00 sati očekuje se proglašenje pobjednika.

Wings for life -800x447