PREKRASNA ANA COLIĆ Miss Zadarske županije spremna za finale Miss Hrvatske! PREKRASNA ANA COLIĆ Miss Zadarske županije spremna za finale Miss Hrvatske!
Prekrasna Ana Colić, Miss Zadarske županije 2016., spremna je za odlazak ovaj tjedan na pripreme u Trogir gdje će sa najljepšim djevojkama Hrvatske pripremati se za... PREKRASNA ANA COLIĆ Miss Zadarske županije spremna za finale Miss Hrvatske!
Prekrasna Ana Colić, Miss Zadarske županije 2016., spremna je za odlazak ovaj tjedan na pripreme u Trogir gdje će sa najljepšim djevojkama Hrvatske pripremati se za finale Miss Hrvatske 2016.
Lijepa Ana je u prekrasnom ambijentuIlirija Resorta u Biogradu na Moru pred objektivom modnog fotografa Ivana Tomana odradila beauty edotorijal u kreacijama poznate dizajnerice Klare Ivanović za kojom vlada veliko zanimanje u svijetu mode jer talent i unikatan rad ovu dizajnericu diže u sam vrh domaće mode.
Za prekrasan make up naše ljepotice pobrinula se Sendi Marijačić, a salon “Za dlaku” se pobrinuo za njenu prekrasnu fizuru, a Anita Maričić modna agentica je sve pomno pratila kako bi sve izgledalo odlično.
U razgovoru sa Anom saznali smo da naša ljepotica jedva čeka odlazak na pripreme  i upoznavanje ostalih djevojaka te se veseli druženju sa njima.
Lijepu Anu očekuju brojne obveze  na pripremama , ali kako je naša Ana rekla “Spremna sam jer sam imala odličan tim koji me pripremao te se nadam da ću što bolje predstaviti sebe i županiju u finalu Miss Hrvatske.
Organizatori za Miss Zadarske županije su dali sve od sebe da se predstavim u najboljem svijetlu na čemu sam im jako zahvalna jer smo postali u kratkom periodu kao obitelj, i sretna sam što imam takav tim oko sebe te se nadam da ću opravdati njihovo povjerenje.
Finale Miss Hrvatske se 17.lipnja održava u Šibeniku, a više možete pratiti na službenoj facebook stranici Miss Zadarske županije.
Foto: Ivan Toman
Ana Colic 800x413