PREKRASNA JE Hrvatica iz Zadra Emily Tokić izabrana za Miss Australije PREKRASNA JE Hrvatica iz Zadra Emily Tokić izabrana za Miss Australije
Za Miss International Australia za 2018. izabrana je Emily Tokić. Emily je rođena u Zadru odakle su njeni roditelji preselili u Australiju. Živi u Canberri i... PREKRASNA JE Hrvatica iz Zadra Emily Tokić izabrana za Miss Australije

Za Miss International Australia za 2018. izabrana je Emily Tokić. Emily je rođena u Zadru odakle su njeni roditelji preselili u Australiju. Živi u Canberri i profesionalni je model.
Emily je diplomirala pravo i trgovinu na prestižnom Sveučilištu u Canberri, a iako ima sveučilišnu diplomu radi kao profesionalni model. Uz engleski odlično govori hrvatski jezik.

Prije ulaska u ovogodišnji izbor za Miss International Australia bila je finalistica Miss Universe Australije.

Nakon pobjede je kazala:

“Čast mi je biti izabrana za Miss International Australia. Izuzetno me veseli što ću predstavljati našu prekrasnu Australiju na međunarodnom natjecanju ovog studenog u Japanu, uz 70 drugih inteligentnih mladih žena.

Prvo, zahvaljujem svojoj prekrasnoj obitelji i prijateljima zbog njihove stalne ljubavi i podrške. Sponzorima – hvala! Ne bi bilo moguće bez njih. I na kraju, hvala mom novom timu”

Kao Miss International Australia  predstavljat će Australiju u konkurenciji Miss International u Tokiju 9. studenog 2018. godine.

Na Instagramu smo upratili i slike u hrvatskom dresu u vrijeme utakmica vatrenih.

Megy Matičić/Foto:promo

Izvor: Maxportal.hr