Prelijepa Tea Mlinarić sinoć u Zadru izabrana za Miss Hrvatske 2017. Prelijepa Tea Mlinarić sinoć u Zadru izabrana za Miss Hrvatske 2017.
Laskavu titulu Miss Hrvatske 2017. sinoć u Ilirijinom Arsenalu u Zadru osvojila je Senjanka Tea Mlinarić. Ova mlada srednjoškolka predstavljala je Ličko-senjsku županiju, nakon čega... Prelijepa Tea Mlinarić sinoć u Zadru izabrana za Miss Hrvatske 2017.
Laskavu titulu Miss Hrvatske 2017. sinoć u Ilirijinom Arsenalu u Zadru osvojila je Senjanka Tea Mlinarić. Ova mlada srednjoškolka predstavljala je Ličko-senjsku županiju, nakon čega je očekuju ubrzane pripreme za predstavljanje svoje zemlje na svjetskom izboru Miss World 2017. 18. studenog u Kini. Krunu pobjednici predala je Angelica Zacchigna, Miss Hrvatske 2016.
 – Ja sam vam čistokrvna Senjanka, nisam Ličanka, istaknula je uz smijeh mlada Tea dodajući kako je osvajanje titule Miss Hrvatske jedinstven osjećaj.
Pobjedom nije iznenađena jer smatra kako su je sve superfinalistice očekivale i priželjkivale.
– Prijavila sam se na ovaj izbor jer smatram da imam nešto kvalitetno za pokazati, tako se nadam da će biti i na izboru Miss Svijeta. Pripremila sam se za Miss Hrvatske, ali ima još jako puno posla i dati ću sve od sebe da se najbolje što mogu pripremim kako bi što bolje promovirala svoju  zemlju, istaknula je Tea.

Miss Hrvatske 2017.

Iako se već neko duže vrijeme bavi manekenstvom jako je ponosna na svoj dosadašnji srednjoškolski uspjeh te ističe važnost jednog i drugog posla u svojoj budućnosti.

– Još uvijek pohađam srednju Građevinsku školu, smjer Dizajner interijera, što mi je veliki ponos jer stvarno volim taj posao. U međuvremenu sam manekenka i model, tako da se već više od dvije godine bavim time, imam određenog iskustva u tom poslu te vjerujem kako će mi čak i to možda pomoći u plasmanu na svjetskom izboru, zaključila je.

Informaciju da li je nova Miss Hrvatske slobodna ili će pak u daljnjim pripremama imati potporu svog dečka, simpatična Tea odlučila je za sada zadržati samo za sebe.

Titulu  prve pratilje ponijela je Nika Poljak, miss Grada Zagreba, dok je drugom proglašena Valentina Jackiv, miss Brodsko-posavske županije.

Osamnaest finalistica prije same završne večeri natjecanja koreografiju su uvježbavale u Biogradu pod budnim okom mentorice te plesne pedagoginje Marine Mihelčić.

Miss Hrvatske 2017. Zadar 3

Najljepše djevojke Hrvatske još jednom su dokazale da nisu samo lijepe već i humane, a to dobro zna i Direkcija Miss World koja je spojila ljepotu i dobrotu kada je u pitanju pobjednica ovog izbora, ali i sve ostale mlade djevojke koje sudjeluju u njemu.

Humanitarni projekt  Direkcije Miss Hrvatske “Ljepota sa svrhom” – “Beauty with a Purpose”  za cilj ima poticanje volontiranja u humanitarnim projekatima.

Direkcija Miss Hrvatske za Miss svijeta ozbiljno je shvatila taj zadatak te je u suradnji s poznatim proizvođačima vina Kutjevo d.d. pokrenula projekt pod nazivom “Njegujmo život” za pomoć djeci leptirima”, štićenicima Udruge Debra, kojima je svaka pomoć dobrih ljudi itekako potrebna. U svrhu ovog projekta dizajner Iggy Popović osmislio je posebnu etiketu za limitirano izdanje ukusnog kutjevačkog vina rose, a Kutjevo će za svaku prodanu butelju od 0,75 ml, odnosno 0,187 ml, donirati 5, odnosno 2 kune preslatkim “leptirićima”.

Bitno je naglasiti kako je cijelu godinu Direkcija Miss Hrvatske kroz županijska natjecanja predstavljala ovaj hvale vrijedan projekt  čime su i građani Hrvatske dobili priliku sudjelovati u humanitarnoj priči te dati svoj doprinos poboljšanju svijeta u kojem živimo, a ujedno pomoći najmlađima.

Miss Hrvatske 2017. Zadar 1

Finalnu večer ljepote u Arsenalu vodio je Davor Garić, a glazbeni program upotpunila mlada violinistica Sarah Puškaš, Emina Arapović te Sandi Cenov, čija je pjesma “Ljubav za sve“ postala svojevrsna himna Direkcije Miss Hrvatske.

Djevojke su predstavile najnovije kolekcije dizajnera Marine Lacković- Larie, Ivane Jurić, AXA Moda by Božica Juraković, Lamarpe, Galko, JO JO nakit, Chantal, Hὄgl cipele, Royall Coton i Borovo. Glavni dizajner večeri bio je prije spomenuti Iggy Popović.

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.