Prelijepa Zadranka Ana Colić sve bliže tituli najljepše Hrvatice Prelijepa Zadranka Ana Colić sve bliže tituli najljepše Hrvatice
Prelijepa Zadranka Ana Colić počela je osvajati svoje prve visoke bodove te je tako impresionirala mentore koji ocjenjuju sve djevojke na pripremama u predivnom... Prelijepa Zadranka Ana Colić sve bliže tituli najljepše Hrvatice

Prelijepa Zadranka Ana Colić počela je osvajati svoje prve visoke bodove te je tako impresionirala mentore koji ocjenjuju sve djevojke na pripremama u predivnom kompleksu Medena u Trogiru.

Naime, finalistice Miss Hrvatske natječu se u pet kategorija: izazov INTERVJUA, izazov MISS SPORTA, izazov  MULTIMEDIJA, izazov MODELING i izazov TALENT, a u tome im pomažu poznati hrvatski stručnjaci.

Šarmantna i simpatična Ana, oduševila je mentora kategorije izazov INTERVJU, Davora Garića osvojivši visoke bodove.

Još očekujemo bodovanje ostalih kategorija, među kojima je i bodovanje u kategoriji Modeling, mentorice Tihane Harapin Zelepugin.

Našoj Ani držimo palčeve, a iako su pripreme dosta naporne i zahtjevne, djevojke nalaze vremena za uživanje u predivnom hotelskom kompleksu Medena u Trogiru.

Lijepa Ana uživa sa cijelim timom i sretna je što ima tu čast predstavljati županiju na velikom i jedinom nacionalnom izboru ljepote.