Premijer Plenković posjetit će Maslenicu i odati počast poginulim braniteljima Premijer Plenković posjetit će Maslenicu i odati počast poginulim braniteljima
Predsjednik Vlade Andrej Plenković posjetit će Zadarsku županiju i otok Pag, u petak, 21. siječnja 2022. godine.  Posjet će započeti u Maslenici, u 10.30... Premijer Plenković posjetit će Maslenicu i odati počast poginulim braniteljima

Predsjednik Vlade Andrej Plenković posjetit će Zadarsku županiju i otok Pag, u petak, 21. siječnja 2022. godine. 

Posjet će započeti u Maslenici, u 10.30 sati, gdje će kod Spomen obilježja križa za sve poginule hrvatske branitelje u VRO Maslenica ’93 položiti vijenac. 

Potom će u 11.15 sati premijer Plenković posjetiti Pašku siranu (Zadarska 5, Pag). 

U 12.00 sati predsjednik Vlade sudjelovat će na svečanosti dodjele oznake “Hrvatski otočni proizvod” za 2020. i 2021. godinu (Knežev dvor u Gradu Pagu, Trg kralja Petra Krešimira IV.). 

U 14.30 sati, premijer Plenković sastat će se s gradonačelnikom Novalje Ivanom Dabom i županom Ličko-senjske županije Ernestom Petryjem (Gradska uprava Grada Novalje, Trg dr. Franje Tuđmana 1). 

Posjet će završiti u Zadru, na sastanku sa županom Zadarske županije Božidarom Longinom i gradonačelnikom Grada Zadra Brankom Dukićem, u 16.30 sati (Zadarska županija, Ul. Božidara Petranovića 8). 

Uz predsjednika Vlade bit će ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković i ministrica poljoprivrede Marija Vučković. 

Premijer Plenković sastat će se s gradonačelnikom Brankom Dukićem i županom Božidarom Longinom