Premijera Dukićeva predizbornog spota; Gradilišta, projekti i puno osmijeha!

S početkom službene predizborne kampanje gradonačelnik Branko Dukić je, uoči natjecanja za novi mandat, predstavio svoj službeni promotivni spot naziva „Za budućnost s osmijehom” što je ujedno i slogan s kojim ide po još jednu izbornu pobjedu.

 

Kao i prije četiri godine, spot obilježavaju predivni kadrovi Zadra, ali i već dobro poznati vedar karakter Dukića, ali i brojnih Zadrana koji se pojavljuju u videu. U nešto duže od tri minute odlučio je podsjetiti svoje sugrađane na sve uspjehe koje je Zadar postigao u protekle četiri godine, usprkos izazovima uzrokovanim poplavom i korona krizom. Prikazane su mnoge od milijardu i pol kuna vrijednih investicija koje su trenutno aktivne u gradu. Uspjesi su to, kako kaže, svih građana koje mogu zahvaliti solidarnosti, razumijevanju, ali i dobroj pripremi projekata financiranih iz EU fondova.

Odmah na početku osvrnuo se na nedavnu vijest koja ga je posebno razveselila u ovom mandatu.

„Zadrani nikad ne odustaju. Nije nas moguće zaobići i svaki put kad su strateški projekti u pitanju izborili smo se za interese svog grada. Borba se još jednom isplatila. U suradnji s Vladom dovodimo linearni akcelerator i s našim Sveučilištem i Županijom, stvaramo preduvjete da zadarska bolnica postane klinički bolnički centar”, kaže Dukić koji je i kao predsjednik Lige protiv raka Zadar godinama radio na prikupljanju sredstava i lobiranju kako bi riješili to pitanje.

Uz „projekt stoljeća”, aglomeraciju Zadar – Petrčane, koju, kako kaže, nitko više ne smije zaustaviti, u prvi plan stavio je nekoliko mjera za nove četiri godine od kojih su najupečatljivije one koje se odnose na mlade obitelji, potporu umirovljenicima te projekt potpune otvorenosti gradske uprave:

„Digitalizacija i potpuno otvaranje gradske uprave omogućit će nam da sve manje odlučujem ja, a sve više vi”, poručio je Dukić.

Siguran u uvjerljivu pobjedu pozvao je građane na podršku stabilnom razvoju grada.

„Zadrani ne vole ljude koji mijenjaju stranu kako „vitar puše”, a nered, rušenje, puno priče, a bez rada nikad nisu bili dio naše vizije”, rekao je Dukić zaključio:

„Samo zajedno osigurat ćemo nastavak rasta i razvoja, dovršetak velikih projekata, provedbu zajedničke vizije i svijetlu budućnost. Budućnost s osmijehom.”

Promo