PRESUDA VRHOVNOG SUDA Grdoviću oduzeta vozačka dozvola i dobio 7.600 kn kazne! PRESUDA VRHOVNOG SUDA Grdoviću oduzeta vozačka dozvola i dobio 7.600 kn kazne!
Visoki prekršajni sud Republike Hrvatske potvrdio je presudu Prekršajnog suda u Zadru iz 2013. godine, kojom se zadarskom pjevaču Mladenu Grdoviću izriče kazna od... PRESUDA VRHOVNOG SUDA Grdoviću oduzeta vozačka dozvola i dobio 7.600 kn kazne!

Visoki prekršajni sud Republike Hrvatske potvrdio je presudu Prekršajnog suda u Zadru iz 2013. godine, kojom se zadarskom pjevaču Mladenu Grdoviću izriče kazna od 7.600 kuna, te zabrana upravljanja automobilom u trajanju od četiri mjeseca, objavio je Zadarski list.

Radi se o prometnoj nesreći do koje je došlo kada je Grdović upravljajući jaguarom u Ulici Ivana Petanija na predjelu Arbanasa, izazvao prometnu nesreću i o betonski stup razbio skupocjeni jaguar.

No srećom, prošao je bez ozljeda. Kada su zadarski policajci stigli na mjesto događaja, alkotestiranjem je utvrđeno kako Grdović ima 2,45 promila.