Pretučeni vlasnik Maraschina Dejan Marković leži u bolnici, policija traga za napadačima Pretučeni vlasnik Maraschina Dejan Marković leži u bolnici, policija traga za napadačima
Policija još uvijek istražuje okolnosti incidenta koji se dogodio u nedjelju u ranim jutarnjim satima, kada su dvojica napadača prvo fizički napala zaštitara kluba... Pretučeni vlasnik Maraschina Dejan Marković leži u bolnici, policija traga za napadačima

Policija još uvijek istražuje okolnosti incidenta koji se dogodio u nedjelju u ranim jutarnjim satima, kada su dvojica napadača prvo fizički napala zaštitara kluba Podroom, a pola sata nakon toga sačekali u Šibenskoj ulici na Bilom Brigu Dejana Markovića, vlasnika noćnih klubova Podroom i Maraschino.

Nakon što su ga pretukli, pozvana je policija, te je ozlijeđeni Marković prevezen u Opću bolnicu Zadar, gdje je zadržan na liječenju.

Prije nešto više od pola sata kontaktirali smo PU zadarsku, kako bi doznali ima li što novo i jesu li uhićeni napadači.

Zamjenica glasnogovornika, Nikolina Bačić nam je samo kratko kazala kako se još uvijek provode istražne radnje, te da će policija o detaljima izvijestiti javnost naknadno.