Pretučenoj curici otac je oteo novac za školsko putovanje – pomozimo uplatom! Pretučenoj curici otac je oteo novac za školsko putovanje – pomozimo uplatom!
Priča o bivšem specijalcu koji je prošlog petka brutalno premlatio vlastitu kćer postaje sve gora. U razgovoru s novinarima, njena majka, koja je u... Pretučenoj curici otac je oteo novac za školsko putovanje – pomozimo uplatom!

Priča o bivšem specijalcu koji je prošlog petka brutalno premlatio vlastitu kćer postaje sve gora. U razgovoru s novinarima, njena majka, koja je u međuvremenu izašla iz bolnice, gdje je bila zbog teške operacije tumora na maternici, Edina Dedić, otkriva da je četiri dana kasnije policija njezinog bivšeg supruga dovela na očevid i to bez lisica, a on je pritom rastrgao fotografiju vlastite kćeri.

“Osim toga, oteo joj je novčanik u kojem je imala 700 kuna koje je uspjela uštedjeti za putovanje s razredom. Novac su joj mjesecima davali baka, djed i ujak i ona je to čuvala i štedjela. Otac joj je oteo novčanik i uzeo taj novac. Jako je tužna jer sada nema za putovanje s kolegama iz razreda. Ja nisam u mogućnosti zaposliti se, moram se brinuti o sedmogodišnjem sinu koji ima autizam, pa mjesečno živimo od 1.000 kn primanja. Nemam joj odakle dati za putovanje na koje je jako željela ići.” – ispričala je majka djevojčice. Iako nije tražila novac za to, mnogi dobri ljudi su u komentarima na Facebooku napisali da žele pomoći i pitali broj računa.

Ukoliko želite pomoći djevojčici da otputuje na maturalac, to možete učiniti uplatom na tekući račun:

Edina Dedić Fejzić,

Broj računa: HR0824840083235207255, Raiffeisenbanka.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.