Prigodan program u Zadru povodom Uskrsa: Dijeljenje pisanica, koncert… Prigodan program u Zadru povodom Uskrsa: Dijeljenje pisanica, koncert…
Subotnje jutro pred sam Uskrs i Uskrsni ponedjeljak obilježit će zadarske djevojke dijeljenjem pisanica i brošura turistima, stranim grupama i domaćim posjetiteljima uz šetnju... Prigodan program u Zadru povodom Uskrsa: Dijeljenje pisanica, koncert…
Subotnje jutro pred sam Uskrs i Uskrsni ponedjeljak obilježit će zadarske djevojke dijeljenjem pisanica i brošura turistima, stranim grupama i domaćim posjetiteljima uz šetnju najposjećenijim ulicama na poluotoku, od Trga pet bunara i Narodnog trga Kalelargom do Foruma. Djevojke će već tradicionalno biti odjevene u svečanu žensku gradsku nošnju i predivne haljine dizajnirane po motivima prepoznatljivih zadarskih znamenitosti crkve sv. Marije, Gradske straže i Morskih orgulja.
Uz djevojke, na nekoliko lokacija u centru grada u subotu ujutro, 20. travnja nastupit će Scifidelity Orchestra, a na Uskrsni ponedjeljak, dana 22. travnja na Narodnom trgu zapjevat će klapa Munita.
USKRS U ZADRU 2019. 
PROGRAM
Subota 20.04.
11 – 13 Kostimirana promenada uz dijeljenje pisanica i promotivnih materijala
Koncert – Scifidelity Orchestra
11:15 Trg Petra Zoranića
11:45 Narodni trg
12:45 Forum
Ponedjeljak 22.04.
11 – 13 Kostimirana promenada uz dijeljenje promotivnih materijala
11:30 Narodni Trg – Koncert Klapa Munita
DSCF5642-800x533
O ORKESTRU:
Scifidelity Orchestra osnovan je 2011. sa idejom skladanja i izvođenja originalne autorske glazbe, prvenstveno kao sredstvo izražavanja, ali i prijenosa pozitivne energije i razveseljavanja ljudi.
Scifidelity Orchestra stilom i zvukom donosi vanzemljske novitete, neuobičajene forme i vrhunsku zabavu. Vješti meštri na instrumentima koji su brusili zanat u svim uglovima galaksije garantiraju nezaboravan glazbeno scenski doživljaj kojeg se nećete moći zasititi. Da li se radilo o univerzalnim jazz standardima ili originalnim autorskim djelima ovaj sastav donosi znastveno-fantastičnu energiju koja oživljuje i najstarije kosti. Vidimo se na plesnom podiju!
Aktualni album zove se Holiday Special i dostupan je na youtube kanalu.
klapa munita
O KLAPI:
Zadarska klapa Munita osnovana je i započela s radom u siječnju 2013. Klapa broji pet članova, što ujedno govori i o njenim glazbenim preferencijama – moglo bi ih se sažeti u tri riječi: izvornost, harmonija i ljubav. U kratko su vrijeme svog djelovanja ostvarili veliki broj nastupa, a svi su njeni članovi pjevači s višegodišnjim klapskim iskustvom u različitim drugim klapama. Klapa Munita nema umjetničkog voditelja. Jedini smjerokaz u pronalaženju vlastitoga glazbenog identiteta Munita nalazi u idealu nesputanog i iskrenog klapskog muziciranja.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.