Prijatelji se opraštaju se od Križana Pavića (37), žrtve korona virusa Prijatelji se opraštaju se od Križana Pavića (37), žrtve korona virusa
Od koronavirusa u 37. godini preminuo je ugostitelj i čovjek kojeg su mnogi nazvali “dobrim duhom Novog Zagreba, Križan Pavić, izvijestio je RTL. Od Pavića,... Prijatelji se opraštaju se od Križana Pavića (37), žrtve korona virusa

Od koronavirusa u 37. godini preminuo je ugostitelj i čovjek kojeg su mnogi nazvali “dobrim duhom Novog Zagreba, Križan Pavić, izvijestio je RTL.

Od Pavića, vlasnika dvaju kafića Cotton + u Zapruđu i na platou Mamutice preko društvenih mreža opraštaju se brojni prijatelji i znanci, a mnogi su zapalili i svijeće i stavili cvijeće ispred njegovog kafića.

Od Pavića se opraštaju i u rodnom Sukošanu.

“Ispred njegovog kafića gomila ljudi. Gomila lampaša i cvijeća. Prijatelji, poznanici, gosti…Svi su došli ispratiti dobrog duha kvarta. Bio je stalno nasmijan. Otkačen. Veseo. Imao je 37 godina. Umro je od bolesti koju mnogi danas olako shvaćaju, nazivaju izmišljenom i sprdaju se iz nje”, napisala je na Facebooku Helena Šunjić.

 

Dodala je da je zadnja Pavićeva poruka iz bolnice bila: “Pazite se ljudi”.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.