PRIJATELJSTVO Danijel Subašić i dalje nosi majicu sa slikom pokojnog Hrvoja Ćustića PRIJATELJSTVO Danijel Subašić i dalje nosi majicu sa slikom pokojnog Hrvoja Ćustića
Hrvatski nogometni reprezentativac i jedan od najboljih vratara, Zadranin Danijel Subašić, i dalje čuva uspomenu na tragično nastradalog mladog nogometaša Hrvoja Ćustića. Tako je... PRIJATELJSTVO Danijel Subašić i dalje nosi majicu sa slikom pokojnog Hrvoja Ćustića

Hrvatski nogometni reprezentativac i jedan od najboljih vratara, Zadranin Danijel Subašić, i dalje čuva uspomenu na tragično nastradalog mladog nogometaša Hrvoja Ćustića.

Tako je i na utakmici Hrvatske protiv Malte nosio majicu sa slikom pokojnog mu prijatelja.

To se vidi i na fotografiji koju je objavio Hrvatski nogometni savez, a na kojoj Subašić slavi pobjedu zagrljen sa zadarskim nogometašima Šimom Vrsaljkom i Lukom Modrićem.

Podsjetimo, Hrvoje Ćustić je u dvoboju Zadra i Cibalije na Stanovima, 29. ožujka 2008. godine pao i udario glavom u betonski zid, a od ozljeda je umro nekoliko dana kasnije, 3. travnja 2008. godine.

U bolnicu je bio prevezen u nesvijesnom stanju i iste večeri je operiran zbog teških ozljeda glave. Prve prognoze bile su optimistične, no mladi nogometaš, koji je tada imao samo 24 godine, ipak je preminuo zbog preteških ozljeda.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.