PRIJEDLOG EROLA GAŠIJA Nagradimo taksiste koji su pomogli opljačkanom britanskom turistu PRIJEDLOG EROLA GAŠIJA Nagradimo taksiste koji su pomogli opljačkanom britanskom turistu
Na aktualnom satu sjednice Gradskog vijeća Grada Zadra, vijećnik SDP-a Erol Gaši iznio je prijedlog da se taksistima koji su pomogli britanskom turistu nakon... PRIJEDLOG EROLA GAŠIJA Nagradimo taksiste koji su pomogli opljačkanom britanskom turistu

Na aktualnom satu sjednice Gradskog vijeća Grada Zadra, vijećnik SDP-a Erol Gaši iznio je prijedlog da se taksistima koji su pomogli britanskom turistu nakon što se našao u nevolji, u studenom uruči neko od godišnjih priznanja Grada Zadra.

Podsjetimo, 27-godišnji Leon Mitchell došao je u Hrvatsku na odmor, ali je prevaren i opljačkan. Preostalo mu je devet dana čekanja na arodromu dok ne dođe avion koji će ga odvesti kući. No, taksisti su mu pokazali da dom ima i u Zadru. Na devet dana ugostili su opljačkanog britanskog turista.

Podsjetimo, nakon njegovog drugog dana koji je proveo u Zračnoj luci, aerodromski taksisti shvatili su što se dogodilo i za razliku od drugih nisu mogli stajati mirno. Platili su mu smještaj, dali novac za preživjeti, ponudili prijevoz. Zahvaljujući njima, Zadar ćemu ostati u lijepom sjećanju i opet će se vratiti budući da sada ima tu prijatelje.

Vijećnik Erol Gaši smatra kako im treba odati priznanje zbog ovog plemenitog čina.

Erol Gasi -800x417