PRIMALJA INES DAMJANIĆ IZ ZADRA: Rođenje djeteta je čaroban trenutak i zato volim svoj posao! PRIMALJA INES DAMJANIĆ IZ ZADRA: Rođenje djeteta je čaroban trenutak i zato volim svoj posao!
Raznim aktivnostima dana 5. svibnja obilježit će se Međunarodni dan primalja. Toga dana trudnicama će biti otvorena vrata rodilišta, kako bi mogle upoznati rađaonicu... PRIMALJA INES DAMJANIĆ IZ ZADRA: Rođenje djeteta je čaroban trenutak i zato volim svoj posao!

Raznim aktivnostima dana 5. svibnja obilježit će se Međunarodni dan primalja. Toga dana trudnicama će biti otvorena vrata rodilišta, kako bi mogle upoznati rađaonicu i primalje.

Hrvatska komora primalja predstavlja svoje članice na svojoj Facebook stranici, a među njima je bila predstavljena i Ines Damjanić iz Zadra.

“Zovem se Ines i prvostupnica sam primaljstva. Biti primalja za mene je nešto neopisivo, nešto što se jednostavno ne može raditi bez istinske ljubavi i osjećaja. Posebnu čar ovog posla čini vođenje porođaja i prisustvovanje najljepšem trenutku u životu žene, stoga je to jasan razlog zašto volim svoje zanimanje – najljepše i najplemenitije na svijetu” – poručila je Ines Damjanić.