PRIOPĆENJE UPRAVE VIŠNJIKA: Zatvoren bazen – sumnja se na pojavu legionele PRIOPĆENJE UPRAVE VIŠNJIKA: Zatvoren bazen – sumnja se na pojavu legionele
Uprava Višnjika uputila je priopćenje za sve svoje korisnike. Prenosimo ga u cijelosti: “Ovim putem obavještavamo javnost da je Zatvoreno bazensko plivalište Višnjik od... PRIOPĆENJE UPRAVE VIŠNJIKA: Zatvoren bazen – sumnja se na pojavu legionele

Uprava Višnjika uputila je priopćenje za sve svoje korisnike. Prenosimo ga u cijelosti:

“Ovim putem obavještavamo javnost da je Zatvoreno bazensko plivalište Višnjik od  danas, 18. svibnja, zatvoreno do daljnjega za sve korisnike zbog sumnje u pojavu legionele u vodenom sustavu.

Djelatnici ŠC Višnjik zajedno sa Zavodom za javno zdravstvo rade na provođenju mjera hiperkloriranja u cilju zaštite korisnika i zaposlenika. Bazensko plivalište biti će zatvoreno dok god se ne obave sve nužne mjere predostrožnosti, te dok se ne otklone sve sumnje u postojanje legionele.

Nakon ponovne analize vode i obavljenih svih mjera predostrožnosti, te kada se otklone sve sumnje biti ćete na vrijeme obavješteni o ponovnom otvaranju plivališta.”