PRIPREME ZA DAVIS CUP Košarkaška dvorana pretvara se u teniski teren PRIPREME ZA DAVIS CUP Košarkaška dvorana pretvara se u teniski teren
U dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku u tijeku je postavljanje podloge za Davis Cup susret između Hrvatske i Francuske koji će se održati od... PRIPREME ZA DAVIS CUP Košarkaška dvorana pretvara se u teniski teren

U dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku u tijeku je postavljanje podloge za Davis Cup susret između Hrvatske i Francuske koji će se održati od 16. do 18. rujna ove godine.

Što se tiče same podloge, koju bira domaćin, ona je optimalna za naše igrače i odgovara im svojim svojstvima. Za ovu priliku, postavlja se Rukort podloga srednje brzine, koja je za nijansu sporija od podloge koja je bila postavljena za prošli Davis Cup susret igran na Višnjiku 2008. godine, kad je hrvatska reprezentacija ugostila Brazil.

S obzirom na ovu podlogu i njene karakteristike, publika koja dođe na Davis Cup susret između Hrvatske i Francuske na Višnjik od 16. do 18. rujna može očekivati mnoštvo atraktivnih izmjena, rekao nam je Lovre Rončević, trener i predsjednik TK „Zadar 08“ te koordinator u organizaciji između HTS i ŠC Višnjik.