PRIVLAČKE MAŠKARE Bogat program prilagođen svim generacijama

Ovogodišnji program Privlačkih maškara donosi bogat program prilagođen svim generacijama. Dječje maškare će se održati u danas, 9. veljače, dok su maškare za odrasle planirane za sutra, subotu, 10. veljače.

Dječji program započet će u 17 sati u šatoru na Popovoj vlaki,a održat će se i povorka djece, koja će krenuti od Dječjeg vrtića Sabunić. Nakon toga, u šatoru će biti organiziran zabavni program, face painting, izbor najbolje maske, dodjela nagrada, a svi će moći uživati u besplatnim krafnama i slatkišima. Program se nastavlja sutra, u 15 sati na Popovoj vlaki, odakle kreće maškarana povorka mjestom.

Zabavni program u šatoru počinje u 20 sati uz nastup Grupe Vista. Organizatori su osigurali bogate nagrade za najbolje maske, a za besplatnu hranu se pobrinula Udruga Šijavoga.

Bitno je napomenuti da se tradicija obilaska svih kuća po mjestu nastavlja i ove godine, tako da će se velika povorka prodefilirati kroz cijelu Privlaku.

Organizatori dječjih maškara su TZO Privlaka, Općina Privlaka i DV Sabunić, dok su za maškare za odrasle zaduženi članovi Udruge Šijavoga, uz podršku Turističke zajednice i Općine.