Privremena regulacija prometa i parkiranja na Višnjiku Privremena regulacija prometa i parkiranja na Višnjiku
ŠC Višnjik izvješćuje sve svoje korisnike i posjetitelje, te sve građane, da će u subotu i u nedjelju, 30. i 31. ožujka, vrijediti privremena... Privremena regulacija prometa i parkiranja na Višnjiku

ŠC Višnjik izvješćuje sve svoje korisnike i posjetitelje, te sve građane, da će u subotu i u nedjelju, 30. i 31. ožujka, vrijediti privremena regulacija prometa i parkiranja.

Zbog priprema i održavanja prve Nagrade Grada Zadra u kartingu i u automobilizmu u nedjelju, 31. ožujka, sjeverno parkiralište ŠC-a Višnjik bit će zatvoreno od subote, 30. ožujka od jutarnjih sati, do nedjelje 31. ožujka, do večernjih sati. Molimo sve svoje korisnike i posjetitelje, te ostale građane, da u tom intervalu za parkiranje koriste ostala označena parkirališta u sklopu ŠC-a Višnjik.

Motoriziranim korisnicima i posjetiteljima zatvorenog bazenskoga plivališta u subotu i u nedjelju, 30. i 31. ožujka, bit će omogućen pristup ulazom u ŠC Višnjik sa Splitske ulice, zatim pokraj spomenika Krešimiru Ćosiću do platoa pokraj energane koji će (plato) u naznačenom vremenu biti parkiralište.

šc-višnjik-sc-visnjik-sportski-centar-zadar-privremeni-ulaz-na-plivalište-višnjik-bazen

Sudionici, natjecatelji i njihovi pratitelji, regionalnoga plivačkoga PH-e za osobe s invaliditetom, koje će se održati u subotu, 30. ožujka, moći će pristupiti zatvorenom bazenskom plivalištu iz ulaza u ŠC Višnjik iz Ulice Edvina Androvića, smjerom pokraj OTP banke.

šc-višnjik-sc-visnjik-sportski-centar-zadar-privremeni-ulaz-na-plivalište-višnjik-bazen

Beta verzija 1.5 / Copyright 2019 © Sva prava pridržana Športski centar Višnjik d.o.o.

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.