Uručena priznanja učenicima i mentorima koji su ostvarili uspjeh na natjecanjima Uručena priznanja učenicima i mentorima koji su ostvarili uspjeh na natjecanjima
U OŠ Voštarnica održana je svečanost dodjele priznanja i nagrada učenicima i mentorima osnovnih škola Grada Zadra koji su ostvarili prva tri mjesta na... Uručena priznanja učenicima i mentorima koji su ostvarili uspjeh na natjecanjima

U OŠ Voštarnica održana je svečanost dodjele priznanja i nagrada učenicima i mentorima osnovnih škola Grada Zadra koji su ostvarili prva tri mjesta na državnim i međunarodnim školskim natjecanjima u 2022. godini. Okupljenima se obratila Predsjednica Udruge CINAZ (Centar za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti), gospođa Morana Rogić Vihar te kratko predstavila projekt „Mali poduzetnici“ u sklopu kojeg je nastala i edukativna brošura „Plasman prozivoda na tržište“ naglasivši kako je cilj brošure unaprijediti znanja učenika o marketingu, brendiranju i osnovama financijske pismenosti kako bi što bolje plasirali svoje proizvode na tržište.

Moderator cijele svečanosti je bio učenik OŠ Bartula Kašića Luigi Rados, pjevala je klapa Benja te  pjesmu Dite Zadarsko učenik Leo Rados, za koju je dobio   veliki pljesak publike.

Čestitke na postignutim uspjesima uputio je pročelnik UO za odgoj i školstvo Joso Nekić nabrojivši na koje sve načine kao Grad potičemo učeničku kreativnost i izvrsnost nakon čega je uslijedila podjela nagrada.