Pročelnik Joso Nekić nazvao SDP-ovca Antuna Novoselovića idiotom Pročelnik Joso Nekić nazvao SDP-ovca Antuna Novoselovića idiotom
Na aktualnom satu sjednice Gradskog vijeća SDP-ov vijećnik Darko Vrdoljak postavio je pitanje o tome koliko članova obitelji pročelnika Jose Nekića je zaposleno otkako... Pročelnik Joso Nekić nazvao SDP-ovca Antuna Novoselovića idiotom

Na aktualnom satu sjednice Gradskog vijeća SDP-ov vijećnik Darko Vrdoljak postavio je pitanje o tome koliko članova obitelji pročelnika Jose Nekića je zaposleno otkako je na toj funkciji. Nekić mu je odgovorio:

“Na žalost, moja obitelj je malena, nemam braće, a praktički ni sestru, stric mi je u Njemačkoj… Imam dvoje djece i suprugu. Vaše pitanje je fašističko, a nije u redu tražiti od nekog da nosi zvijezdu za reveru.” – kazao je Joso Nekić, a Novoselović mu je odgovorio da kako može reći da praktički nema sestru kad je ima.

Nekić mu je rekao da mu je sestra nesposobna, a Novoselović da kako onda može reći da je nema, ako je ima.

Nekić mu je povišenim tonom rekao da mu se ne dira u obitelj, a Novoselović je opet ponovio da kako može govoriti da sestre nema.

Nakon toga vijećnik Marko Pupić Bakrač je upozorio Živka Kolegu da je Nekić dva puta doviknuo Novoseloviću da je idiot i da zašto ne reagira.

 • kuku lele

  12. listopada 2015. #1 Author

  ajme ko nam vodi grad

  Odgovori

 • krsto

  12. listopada 2015. #2 Author

  Zadar i njegova okolica su oduvijek imali vrlo “slobodan” način komuniciranja, uz mnoge “začine” i folklora.

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.