PROFIL UBOJICE IZ MODRIĆA: Otac mu ubijen prije 16 god., majka se preudala, posesivan…

Mještani Jasenica i Starigrada još uvijek su u šoku i nevjerici nakon okrutnog ubojstva koje se dogodilo u obiteljskoj kući u Modriću, kada je ubijena 21-godišnja Josipa Božić, a uhićen njen godinu dana stariji momak Hrvoje Knežević.
Susjedi su ovaj mladi par viđali svakodnevno, kaže da su bili nerazdvojni i djelovali skladno, o čemu svjedoče i brojne fotografije objavljene na njihovim Facebook profilima.
Iako nema opravdanja za brutalno ubojstvo koje je počinio Hrvoje, oni koji ga poznaju puni su razumijevanja. kažu kako je bio dijete iz nesređene obitelji, otac mu je ubijen kad je imao svega 5 godina.

Mještani se sjećaju kako je Hrvojev otac, Ivan Knežević, tada 37-godišnjak, ubijen u prosincu 1999. godine sa šest hitaca iz pištolja ispred lokalne gostionice Marko Polo u Selinama, a ubio ga je poznanik nakon svađe u kafiću.
Hrvoja je majka sama odgajala, a ona se kasnije preudavala, te dobila još djece. Kažu kako je u svemu tome 21-godišnji mladić proživio teške trenutke, prvo gubitak oca u najranijem djetinjstvu, a kasnije majčin novi brak. Srednju školu završio je u Gračacu, odakle je majčin suprug.

Stoga je u vezi s Josipom, s kojom je bio od 2011. godine, našao mir i stabilnost, a njegovi poznanici kažu kako je stalno bio u strahu da će je izgubiti, te da je bio vrlo posesivan i ljubomoran. Što je bio razlog zbog kojeg se odlučio na strašan zločin, pokazat će istraga.

Foto: Facebook profil Hrvoja Kneževića