PROJEKT “AKTIVNA HRVATSKA” Josip Bilaver dolazi kao izaslanik predsjednice u Petrčane PROJEKT “AKTIVNA HRVATSKA” Josip Bilaver dolazi kao izaslanik predsjednice u Petrčane
Mladi saborski zastupnik iz Zadarske županije Josip Bilaver osobni je izaslanik Predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović u projektu Aktivna Hrvatska koji će se... PROJEKT “AKTIVNA HRVATSKA” Josip Bilaver dolazi kao izaslanik predsjednice u Petrčane

Mladi saborski zastupnik iz Zadarske županije Josip Bilaver osobni je izaslanik Predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović u projektu Aktivna Hrvatska koji će se u subotu, 23. srpnja od 19 sati održati u Falkensteiner hotelu&spa Iadera.
«Pozivam sve svoje sugrađane u ime Predsjednice i svoje ime, da se pridruže nacionalnom projektu Aktivna Hrvatska. Zadar i Zadarska županije dali su mnoge sportske velikane. Mnogi od nas običnih građana su aktivni, no velika većina nije. Promijenimo loše statistike i pošaljimo u subotu jednu snažnu, aktivnu poruku Hrvatskoj!» – izjavio je uoči događaja Josip Bilaver.
Ususret treningu Dharma yoge, koji u ovom izdvojenom događaju Aktivne Hrvatske predvodi Sandra Pintarić, partner projekta Biotrening u 17 će sati istog dana također u Falkensteiner hotelu&spa Iadera održati predstavljanje programa ICE, namijenjenog poslovnim ljudima i menadžerima.