PROMOCIJA KNJIGE AVE KARABATIĆ Priručnik za pametne mlade djevojke

Nakon Osijeka, Vukovara,Podgorice, Budve i Dubrovnika Ava Karabatić održati će promociju svoje dugo najavljivane autobiografije “JA, NOMAD” i u Zadru i to već u ovaj četvrtak, 2. veljače 2017. godine s početkom u 13 sati na zatvorenoj terasi caffe barova “Kult” i “Dišpet”.

Organizatori ističu kako će im biti velika čast i zadovoljstvo ugostiti kako predstavnike medija tako i sve Avine fanove.

Voljeli je ili ne, s njom je uvijek urnebesno zabavno, njezine su pojedine izjave već i kultne, a svega toga jako dobro je svjesna i Ava, pa je požurila napisati autobiografiju sa svojih samo 28 godina. Unatoč brojnim kritičarima mora se priznati, napisati knjigu nije lako i ne može to svatko, pogotovo oni koji njezino spisateljsko umijeće izvrgavaju ruglu, a da ni sami nisu sposobni učiniti ono što ova mlada dama već jest i prije napunjenog trećeg desetljeća svog života.

ava karabatic

Vjerujemo kako ćemo se svi zajedno dobro zabaviti na promociji autobiografije u kojoj uz Dubrovnik i Split upravo naš grad, Zadar ima najveću i najznačajniju ulogu. Osebujna gospođica, Ava Karabatić na predstavljanju ove nesvakidašnje knjige čitati će upravo ulomke koji se odnose na dio njezinog života provedenog u našem gradu. Naime, veći dio autobiografije vezan je upravo uz Avin život u Zadru.

Knjiga, odnosno “najnoviji priručnik za pametne mlade djevojke”, kako kaže Ava imat će 50-ak poglavlja na oko 230 stranica uz 30 ekskluzivnih fotografija, a u prodaji će se naći na samo Valentinovo 14. veljače 2017. godine.