PROMOCIJA U ARSENALU “Ljubav plavog mjeseca” za aparat za zračenje

Zadarska autorica Dinka Dušević, večeras će u Arsenalu s početkom u 19 sati održati promociju svoje knjige “Ljubav Plavog Mjeseca.” Radi se o romanu za kojeg autorica ističe kako je pisan iz ljubavi, o ljubavi i za ljubav.

Pisan je Dinkinoj unuci koja joj je “naredila” da joj olovčicom ispisuje priče koje su skupa izmišljale onoga dana kad je u školu krenula naučiti prva slova.

Tekst prožet s snažnom porukom o ljubavi i zajedništvu spreman je za dijeljenje s drugim ljudima, osobito onima kojima je to najpotrebnije.

Autorica je i sama prešla na drugu stranu i iz prve ruke proživjela, kako je to kada se mora u drugi grad na liječenje i to baš u trenucima kada samo želiš biti što bliže svojoj obitelji i prijateljima.  Iz svega toga je izišla još jača i spremna podijeliti svoja iskustva sa svim ljudima dobre volje na svoj jedinstven način.

Svatko tko kupi knjigu bit će nevidljivim nitima vezan za svakoga komu treba podrška, a sredstva prikupljena od prodaje idu u humanitarne svrhe- za aparat za zračenje Hrvatskoj ligi za borbu protiv raka.

Pokažite veliko srce i pridružite se ovoj večeri!