PROSLAVA BLAGDANA SV. PETRA U Sv. Filipu i Jakovu nastupaju Ićo, Toto i kraljice PROSLAVA BLAGDANA SV. PETRA U Sv. Filipu i Jakovu nastupaju Ićo, Toto i kraljice
U sklopu Filipjanskog lita na rivijeri Sv. Filip i Jakov, u srijedu 29.lipnja, tradicionalno se obilježava blagdan Sv. Petra. U jutarnjim satima u 9,00 sati... PROSLAVA BLAGDANA SV. PETRA U Sv. Filipu i Jakovu nastupaju Ićo, Toto i kraljice

U sklopu Filipjanskog lita na rivijeri Sv. Filip i Jakov, u srijedu 29.lipnja, tradicionalno se obilježava blagdan Sv. Petra. U jutarnjim satima u 9,00 sati će se održati misa, a u večernjim satima, od 20,30 sati na igralištu uz zgradu Osnovne škole u Sv. Petru nastavlja tradicionalni zabavni program u organizaciju lokalne Udruge Sv.Petar, a uz pokroviteljstvo Turističke zajednice općine Sv. Filip i Jakov i Općine Sv. Filip i Jakov.

ico sikiric

Program će se započeti sudjelovanjem domaćih KUD-ova „Sv. Ivan Glavosijek“ iz Raštana Donjih, „Maslina“ iz Turnja i „Sv.Roko“ iz Sv.Filip i Jakova. Gostovat će i KUD „Seljačka sloga“ iz Topuskog koji ovaj tjedan borave u Sv.Filip i Jakovu i nastupaju u okviru programa LITO FOLKLORA.
Nakon toga zabava se nastavlja uz sastav TOTO I KRALJICE i Ivicu Sikirića Icu.
Pozivaju se domaćini i turisti koji borave na našem području da se pridruže na tradicionalnom obilježavanju blagdana Sv. Petra.