PROSTITUTKI VODILI MENTALNO ZAOSTALOG MLADIĆA Snimili ga, pa dijele video i rugaju se!

Na gnjusan način odlučila se zabaviti skupina muškaraca iz Zemunika i Škabrnje. Odveli su mentalno zaostalog muškarca kod prostitutke, te ga golog u krevetu snimali mobitelima. Davali su mu upute što da joj radi, a kada to nije znao i mogao napraviti onda su se smijali. Te snimke kasnije su pokazivali po selu kao nešto urnebesno i zabavno.
Do sada ih je vidjelo mnoštvo ljudi, prije svega iz Zemunika i Škabrnje, a kasnije i iz Zadra. Dijeli se preko whats appa i vibera, te Facebooka. Ono što je za nepovjerovati, je činjenica da ovo mnogi doživljavaju kao nešto zabavno i smiješno.saric 232
Mještanin Zemunika koji nam je ispričao o ovome slučaju i pokazao video kaže kako je u mjesnom kafiću u centru Zemunika vidio načelnika Ivicu Šarića kako se ismijava na račun mladića s čijom snimkom su se “zabavili”.
Šarić se inače voli ismijavati na račun mentalno zaostalih mještana, kao i na račun osoba koje imaju teških problema s alkoholom.
Tako je prošlog ljeta, u kolovozu, za vrijeme fešte u Zemuniku, Kraljice mira, održan koncert klape Rišpet na mjesnom igralištu.
Pred kraj koncerta, kad se klapa već pozdravila s mještanima i zahvalila im što su došli, na pozornicu je dotrčao načelnik Šarić i naručio pjesmu “Samo je ljubav tajna dvaju svjetova” i naglasio da je to za Žiku.
Članovi klape mislili su da se radi o načelnikovoj supruzi, te rado pristali otpjevati tu ljubavnu pjesmu.
Međutim nije bilo tako.
Šarić je naručio pjesmu za jednog starijeg mještanina koji je tamo ležao mrtav pijan, a i inače je alkoholičar.  nediljko bubnjar
Sve skupa bila je sprdnja, a malo tko razuman može shvatiti taj smisao za humor.
Rečeno nam je kako za snimku zna i načelnik Općine Škabrnja, Nediljko Bubnjar, jer je među onima koji su nesretnog mladića vodili prostitutki bio i jedan Škabrnjanin, te video kruži među mještanima.
Pokušali smo dobiti komentar od Bubnjara, ali nije se javljao na mobitel.