Prosvjednici najavili: Dukić i vladajući će se morati izjasniti o Covid potvrdama! Prosvjednici najavili: Dukić i vladajući će se morati izjasniti o Covid potvrdama!
Na večeras održanom prosvjedu na Narodnom trgu u Zadru najavljeno je kako će od gradonačelnika Dukića i svih članova Gradskog vijeća tražiti da se... Prosvjednici najavili: Dukić i vladajući će se morati izjasniti o Covid potvrdama!

Na večeras održanom prosvjedu na Narodnom trgu u Zadru najavljeno je kako će od gradonačelnika Dukića i svih članova Gradskog vijeća tražiti da se izjasne jesu li za obavazne Covid potvrde ili protiv.

Sjednica Gradskog vijeća počinje u utorak u 16 sati, pa će ih prije toga vidjeti kad budi dolazili u Gradsku upravu i postaviti im pitanje. Za one koji ne budu htjeli jasno odgovoriti ili samo produže dalje ignoriraju ih, smatrat će da su za Covid potvrde.

Kao pozitivan primjer naveli su gradonačelnika Grada Sinja, Mira Bulja, koji je jasno rekao da neće uvoditi obavezu posjedovanja Covid potvrda zaposlenika, ali ni posjetitelja.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.