PROTEKLIH DANA NESTALO OSMERO DJECE Najstarija ima 17 godina PROTEKLIH DANA NESTALO OSMERO DJECE Najstarija ima 17 godina
Prošlog je tjedna u Hrvatskoj nestalo osam osoba od kojih najstarija ima tek 17 godina. Posebno je zabrinjavajuće da su među nestalima i djeca... PROTEKLIH DANA NESTALO OSMERO DJECE Najstarija ima 17 godina

Prošlog je tjedna u Hrvatskoj nestalo osam osoba od kojih najstarija ima tek 17 godina.

Ukoliko ste vidjeli osobu molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Monika Brdarić (15) je visoka 170 centimetara, ima smeđe oči, tamnoplavu kosu i slabije je tjelesne građe.

Monika se u nedjelju, 24. travnja udaljila s adrese u Karlovcu, Banija u nepoznato. Ne zna se u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Hakija Ferizi (12) se u petak, 22. travnja udaljio s adrese u Rijeci, Vukovarska ulica u nepoznato. Nije poznato što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Viktorijo Grublješić (12) je visok 155 centimetara, ima crne oči i crnu kosu.

Viktorijo se u utorak, 26. travnja udaljio s adrese u Rijeci, Vukovarska ulica u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Danijela Jelić (14) je visoka 160 centimetara, ima smeđe oči, smeđu valovitu kosu, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.

Danijela se u srijedu, 27. travnja udaljila s adrese u Vugrovcu, A. Šenoe 52 u nepoznato. U trenutku nestanka imala je traperice, bež jaknu i bijelu majicu.

Ivona Knjaz (17) je visoka 158 centimetara, ima plave oči, plavu kosu, okruglo lice i slabije je tjelesne građe.

Ivona se u subotu, 23. travnja udaljila s adrese u Bedekovčini u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Monika Kovačić (15) je visoka 165 centimetara, ima kestenjaste oči, kestenjastu ravnu kosu, okruglo lice i slabije je tjelesne građe.

Monika se u utorak, 26. travnja udaljila s adrese u Križu u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu, crne hlače i tenisice.

Mark Mihaljinec (16) se u srijedu, 27. travnja udaljio s adrese u Ivancu u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Mateo Oršuš (12) ima kestenjaste oči, crnu kosu, ovalno lice i slabije je tjelesne građe.

Mateo se u utorak, 26. travnja udaljio s adrese u Zajezdi u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Izbor: Net.hr