Prvi školski dan za 21 virskog i 64 privlačka prvašića! Prvi školski dan za 21 virskog i 64 privlačka prvašića!
Svoj prvi dan u školskim klupama danas su imali prvašići Područne osnovne škole na Viru, a taj svečani trenutak za novopečene školarce uveličali su... Prvi školski dan za 21 virskog i 64 privlačka prvašića!

Svoj prvi dan u školskim klupama danas su imali prvašići Područne osnovne škole na Viru, a taj svečani trenutak za novopečene školarce uveličali su ravnateljica Osnovne škole Privlaka Verica Škibola, pedagoginja Marija Grbić i njihova razredna učiteljica Sandra Peruza Dražević. U školske klupe sjelo je 21. virsko dijete, odnosno njih 85 ukupno u svim razredima nižeg osnovnoškolskog obrazovanja. Ravnateljica Škibola uputila je pozdrave i podršku novim đacima na Viru, ali i njihovim roditeljima koji su ih dopratili u školske klupe.

IMG_002-4

– Želim vam uspješno obrazovanje i sretno odrastanje te da postanete dobri učenici, na zadovoljstvo svojih roditelja i cijele zajednice – poručila je ravnateljica Škibola zahvalivši se i Općini Vir na stalnoj podršci koju uživa Osnovna škola Privlaka. Iste je poruke poslala pedagoginja Grbić, a sve su učenike prvoga razreda virske Područne škole u klupama dočekali još i poklon paketi Turističke zajednice Općine Vir.
– Budite dobri i vrijedni kako bi svi bili ponosni – kazao je Srđan Liverić u ime djelatnika virske Turističke zajednice, koji su prije dolaska učenika cvijećem darivali vrijednu učiteljicu Peruzu Dražević. Pored 21. učenika prvoga razreda, u novu školsku godinu u drugi razred upisano je 16 učenika, u treći 20 te u četvrti čak 28 učenika.

IMG_003-4

IMG_8745

IMG_001-4

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.