PU zadarska prijetila se i udala počast poginulim kolegama Borisu Čulini i Miloradu Verunici

Danas se u Policijskoj upravi zadarskoj s posebnim pijetetom prisjećaju dvojice poginulih kolega, Borisa Čuline i Milorada Verunice, hrabrih hrvatskih redarstvenika koji su svoje živote položili na oltar Domovine.

Pokojni  Milorad Verunica (1962.) bio je pripadnik PU zadarske od 15. siječnja 1991. do dana svoje  pogibije, a  Boris Čulina (1970) od 1. srpnja 1989.g. do dana svoje pogibije.

U tom razdoblju aktivno su sudjelovali u obrani suvereniteta i teritorijalnog integriteta Republike Hrvatske, a  prije 29 godina, na dan 4. listopada 1991. godine, smrtno su stradali u neprijateljskom napadu na mjesto Murvica.

U spomen na njihovu žrtvu objekti dvorana za sastanke u PU zadarskoj nose njihova imena: po Borisu Čulini imenovana je dvorana za sastanke Ureda načelnika, a dvorana za sastanke u Službi za granicu nosi ime pokojnog Milorada Verunice, obje na adresi Ulica bana Josipa Jelačića br.30, u sjedištu uprave.
Na mjesnim grobljima u Visočanima i Pridrazi, na grobovima palih hrvatskih vitezova u spomen na njihovu hrabrosti i plamen za Domovinu, zapaljene su svijeće.