Publika uživala na malonogometnom turniru u Vukšiću

Tekst i foto: Marko LEDENKO

Nastavlja se malonogometni turnir u Vukšiću. Ekipa Žućini dvori Vukšić nastavljaju  sa sjajnim igrama,vrhunskom formom i taktičkom zrelošću, te su pobjedili odličnu ekipu Geniusa rezultatom 2:1 i plasirali se u četvrtfinale ovog turnira.
Prvih osam minuta utakmice proteklo je u velikoj nervozi, oprezu, taktičkom nadmudrivanju i ispitivanju snaga.
U jednoj akciji veliki majstor malog baluna Ivan Perica na rubu šesterca je sjajno proigrao odlično postavljenog Iku Bašića koji je hladnokrvno i maestralno matirao vratara Geniusa za rano vodstvo Vukšićana 1:0 u devetoj minuti utakmice.

 

turnir 2

Do kraja poluvremena utakmica je nastavljena opet sa velikim oprezom,taktičkim nadmudrivanjem te do završetka prvog dijela ništa kvalitetno nismo vidjeli.
U drugom poluvremenu vidjeli smo vrhunski nogomet sa mnogo izglednih obostranih šansi, poteza i prilika.
Žućini dvori su bolje stajali na terenu, trener Podrug je taktički sjajno vodio svoju ekipu i to se pokazalo kao dobitna kombinacija.
Tino Junaković je povratnom dijagonalom uposlio Maria Orlovića koji topovskim udarcem pogađa u 24 minuti utakmice za 2:0.
U slijedećoj minuti Ivan Škugor je presjekao napad Geniusa i sam oči u oči pogađa vratara. Genius kreće na sve ili ništa sa kombinacijom vratar-igrač te su preko Družijanića u 26 minuti smanjili na 2:1.
Do kraja utakmice krenuli su u žestoki presing  i obrana Vukšićana bila je na velikim iskušenjima, te su ipak na kraju zaluženo pobjedili 2:1 i plasirali se u četvrtfinale.