PUPIĆ BAKRAČ: Karamarko štiti kriminalce, a sjekao bi glave nepodobnima! PUPIĆ BAKRAČ: Karamarko štiti kriminalce, a sjekao bi glave nepodobnima!
Gradski vijećnik Akcije mladih, Marko Pupić Bakrač, poslao je medijima priopćenje za javnost u kojem se osvrće na aktualnu političku situaciju. “Mislim da se... PUPIĆ BAKRAČ: Karamarko štiti kriminalce, a sjekao bi glave nepodobnima!

Gradski vijećnik Akcije mladih, Marko Pupić Bakrač, poslao je medijima priopćenje za javnost u kojem se osvrće na aktualnu političku situaciju.

“Mislim da se mnogi u posljednje vrijeme pitaju da li je ovo što se događa u Lijepoj našoj zbilja ili neka montipajtonovskog satira.

Na HRT-u trabanti onih koji pod plaštom domoljublja šire najprizemniji šovinizam i podjele ukidaju humorističnu emisiju sa obrazloženjem da ista raspiruje vjersku,nacionalnu i drugu netrpeljivost!?

Šef HDZ-a i potpresjednik Vlade nezadovoljan nemogućnošću smjene kadrova i preuzimanjem kontrole nad MUP-om i tajnim službama kaže da ljude u tim službama treba smjenjivati zbog postojanja nekakve sumnje. Dakle tim uzgred budi rečeno nestranačkim ljudima se ne spočitava nestručnost i ne stavlja na teret nikakave protuzakonitosti već samo sumnje. Te Karamarkove sumnje koje se odnose na tko zna što i tko zna koga neodoljivo podsjećaju na udbine montirane procese koji su služili za provođenje čistki.

Karamarko ultimativno zahtjeva da se ljudima sječu glave zbog nekakvih sumnji dok oni koji progone institucije RH zbog organiziranja zločinačkog udruživanja, nošenja crnog novca u tajništvo stranke i sličnih stvari uživaju njegovu zaštitu i povjerenje. Zar je u ovoj državi Karamarkova sumnja jači krimen od zločinaćkog udruživanja, lopovluka, prevara…? Tko bi trebao zamijeniti te ljude kojima Karamarko tako krvoločno želi posjeći glave? Zločinaci, lopovi, prevaranti?

Na skorim unutarstranačkim izborima Karamarko će biti jedini kandidat za predsjednika stranke. Očekujem da će nadmašiti rekord svog prethodnika Sanadera koji je svojevremeno dobio 99,5% glasova. Očekujem i da će na najviše stranačke dužnosti biti odabrani razni Kalmete, Longini…

Nevjerojatno je da se takvi procesi događaju u stranci koja se naziva demokratskom u dvadesetprvom stoljeću. Krajnje je zabrinjavajući da se totaritaristački mentalni sklop i procesi koji vladaju u HDZ-u svim silama pokušavaju preslikati na cijelu državu.

Sačuvaj nas Bože kuge, gladi i katarze na Karamarkov način.” – napisao je Pupić Bakrač.