Pupić Bakrač: Longin se cijepio preko reda velikodušno – da pomogne drugima Pupić Bakrač: Longin se cijepio preko reda velikodušno – da pomogne drugima
Županijski vijećnik Akcije mladih Marko Pupić Bakrač poslao je priopćenje za javnost. Objavljujemo ga u cijelosti. “Prema planu cijepljenja koji je usvojila Vlada RH... Pupić Bakrač: Longin se cijepio preko reda velikodušno – da pomogne drugima

Županijski vijećnik Akcije mladih Marko Pupić Bakrač poslao je priopćenje za javnost. Objavljujemo ga u cijelosti.

“Prema planu cijepljenja koji je usvojila Vlada RH u prvu prioritetnu skupinu spadaju zdravstveni djelatnici te djelatnici i korisnici domova za starije osobe nakon njih su na redu osobe starije od 65 godina i osobe sa kroničnim bolestima pa onda svi ostali.

Prvoborac cijepljenja Longin izborio se za svoju dozu preko reda, prije svih njih, kažu još u siječnju. Nije mu za zamjeriti. Ima čovjek strahove da će ga netko ispeći na ražnju, pojesti pa evo i da ga COVID ne napadne. Nek se on cijepio, samo da mu bude bolje, da ga strahovi minu.

On kaže da se cijepio ne zbog sebe nego zbog drugih, zato što je altruist, kako bi popularizirao cijepljenje, potakao neodlučne da se cijepe !? Cjepiva kronično nedostaje nema ga za one na prvoj liniji borbe protiv COVIDa ni za najugroženije skupine a Longin popularizira cijepljenje, ne bi  da ga ima milijun doza viška!? To je kao da u gradu pod opsadom gdje se hrana dijeli na kapaljku netko prejeda pa kaže da to radi ne zbog sebe nego kako bi druge potaknuo da jedu. 

Nema što imamo župana sa karakterom. Treba ga ponovno birati po mogućnosti i klonirati.

                                                     

                                             Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije

                                                                         Marko Pupić-Bakrač