PUPIĆ BAKRAČ: Nismo protiv investitora, mi se borimo protiv kriminala i korupcije! PUPIĆ BAKRAČ: Nismo protiv investitora, mi se borimo protiv kriminala i korupcije!
Gradski vijećnik Akcije mladih, Marko Pupić Bakrač, odmah na početku sjednice Gradskog vijeća Grada Zadra, koja je započela jutros u 9 sati, podijelio je... PUPIĆ BAKRAČ: Nismo protiv investitora, mi se borimo protiv kriminala i korupcije!

Gradski vijećnik Akcije mladih, Marko Pupić Bakrač, odmah na početku sjednice Gradskog vijeća Grada Zadra, koja je započela jutros u 9 sati, podijelio je novinarima letke u kojima upozorava na kriminal.

“U procesu pretvorbe i privatizacije, uz pokroviteljstvo politike, opljačkana je i uništena kompletna zadarska privreda. Ratni profiteri i kriminalci ovladali su gradom.” – naveo je Pupić Bakrač u svom letku.

“Preko “investitora” kojem se na pladnju nudi Maraska park, uvala Jazine, Višnjik itd.., nastavljaju se gore navedene aktivnosti. U paketu ide i simbol grada, devastirani KK Zadar.” – navodi se u letku.

Pupić Bakrač je rekao kako se ne radi o borbi protiv investitora i investicija nego o borbi protiv kriminala i okupacije.

I on i Rubeša obukli su majice na kojima piše “Pošto Zadar lopovi?”

 • Dudy

  13. listopada 2015. #1 Author

  Dosadni li ste

  Odgovori

 • Hily

  13. listopada 2015. #2 Author

  Bravo momci i ne dajte se pokolebati!!!!! Respect

  Odgovori

 • Sramite se vi iz sdp-a

  13. listopada 2015. #3 Author

  Ova dva lika su jedina prava oporbe u Zadru. SDP spava i ne oglašava se. Njima je vrh uvrijediti mentalno zaostalu sestru Jose Nekića . Sram ih bilo.

  Odgovori

 • Bešćutno ponašanje

  13. listopada 2015. #4 Author

  Nije bilo u redu dirati se u sestru od Nekića. Valja u nedostatku argumenata nije znao što će nego se uhvatio nje ali to nije u redu i nema opravdanja za takvu bešćutnost i nije se u redu s tim rugati jer i njemu danas sutra se može roditi član obitelji takav

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.