PUPIĆ BAKRAČ: Samo mafija za šefa bira organizatora zločinačkih udruživanja! PUPIĆ BAKRAČ: Samo mafija za šefa bira organizatora zločinačkih udruživanja!
Gradsku vijećnik Akcije mladih, Marko Pupić Bakrač, oglasio se povodom reizbora Božidara Kalmete za predsjednika Županijskog odbora HDZ-a. Njegovo priopćenje objavljujemo u cijelosti. SAMO... PUPIĆ BAKRAČ: Samo mafija za šefa bira organizatora zločinačkih udruživanja!

Gradsku vijećnik Akcije mladih, Marko Pupić Bakrač, oglasio se povodom reizbora Božidara Kalmete za predsjednika Županijskog odbora HDZ-a.

Njegovo priopćenje objavljujemo u cijelosti.

Mafija za Kalmetu

SAMO MAFIJA ZA ŠEFA BIRA ORGANIZATORA ZLOČINAČKIH UDRUŽIVANJA

Nakon posljednjih događaja oko INA-e te unutarstranačkih izbora u HDZ-u po lokalnim ograncima i na državnoj razini Karamarkove riječi o pročišćavanju HDZ-a tek sada dobivaju svoj puni smisao.

HDZ se pročišćava samo ne od onoga što isplivava na površinu. Na djelu je očigledna i neskrivena negativna selekcija kadra.

U svemu tome kao i obično nemjerljivi doprinos dao je i zadarski županijski ogranak.

Prema scenariju koji predviđa rasprodaju državne imovine okuplja se ekipa za privatizacijsku pljačku i izdaju domovine drugi dio. Da se očerupa ono što je još preostalo.

Kome dosad i nije bilo jasno vrlo skoro će mu postati da nije izbor lijevi ili desni, ustaše ili partizani nego kriminalno ili sređeno društvo.

Vijećnik U Gradskom vijeću Grada Zadra

Marko Pupić – Bakrač