Pupić-Bakrač: SDP u Zadru najbjednija je oporba koja godinama ništa ne radi Pupić-Bakrač: SDP u Zadru najbjednija je oporba koja godinama ništa ne radi
Županijski vijećnik Akcije mladih, Marko Pupić Bakrač, poslao je priopćenje za javnost u kojem se žestoko obrušio na predsjednika Gradskog odbora SDP-a Zadar, Antuna... Pupić-Bakrač: SDP u Zadru najbjednija je oporba koja godinama ništa ne radi

Županijski vijećnik Akcije mladih, Marko Pupić Bakrač, poslao je priopćenje za javnost u kojem se žestoko obrušio na predsjednika Gradskog odbora SDP-a Zadar, Antuna Novoselovića, koji je Akciju mladih jučer svrstao među szranke koje su uz bok HDZ-a. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

Biti policajac najčasnije je zanimanje. To su ljudi koji se brinu o očuvanju reda, provođenju zakonitosti i štite ustavno-pravni poredak RH. Prema Zakonu o policiji zaposlenicima MUPa nije dozvoljen politički angažman. Nepisano je pravilo da se policajci ni nakon umirovljenja ne bave politikom. Jer kako ono kažu jednom policajac uvijek policajac, jednom borac protiv kriminala uvijek borac protiv kriminala a ne političar. I onda iz PU Zadarske neposredno nakon umirovljenja Renov prijatelj Gašpar Begonja preko HDZ-a sleti na mjesto načelnika Privlake a Antun Novoselović na mjesto predsjednika GO SDP-a.

Sada nama taj Novoselović drži predavanja o vjerodostojnosti, licemjerju, iskrenosti… Pri tome se koristi obrtanjem teza.

Neistina je da se SDPe godinama bori protiv kriminala, nepotizma i korupcije vladajućih. Istina da je SDP najbjednija moguća oporba koja godinama ništa ne radi i o ničemu se ne očituje ( lako provjerljivo putem Google tražilice).

U svom obraćanju medijima Novoselović tvrdi da SDP nikada nije podržavao HDZ a dok drugima spočitava prirodno partnerstvo sa HDZom . Istina je upravo obrnuta. Sasvim je jasno da oni koji su ušli s nama u zajedničku priču ne žele, niti će ići u bilo kakvu suradnju sa HDZom. S druge strane trenutačno najčvršća koalicija u cijeloj županiji je ona Renate Sabljar-Dračevac sa dvojcem Šoša-Lončar u Županijskoj skupštini odnosno koalicija HDZ-SDP . Time je zgrožena cijela zadarska javnost, o tome nisam govorio samo ja već i sam Novoselović, Erol Gashi u svojoj kampanji za predsjednika ŽO SDPa i brojni drugi SDPovci. Renata Sabljar-Dračevac i njezina struja na izborima za predsjedništvo Županijskog odbora SDP održanim 09.06.2018 godine pobijedili su premoćnom većinom. Iz te činjenice proizlazi da većina SDPovaca u županiji podržava Renatino držanje štange HDZu.

Nesporna činjenica je i da SDPom nitko nije htio u koaliciju u izborima za MO što zbog njihove suradnje sa HDZom, što zbog njihove evidentne lijenosti i nesposobnosti. U takvoj situaciji koalirali su sa HNSom koji je na državnoj razini prodao glasove dobivene na SDPovoj listi HDZu za nekoliko fotelja !? Ako se lokalni HNSovci ne slažu sa tom sramotnom trgovinom što još rade u HNSu ? Ako se slažu što rade u koaliciji sa SDPom u Zadru ?

I sada ti crni Antune nekome držiš predavanje o vjerodostojnosti ? Odakle si uopće izvukao taj izraz ? Revno si pratio Plenkovićevu kampanju ?

Ako si u potrazi za partnerima HDZa traži ih u svojoj partiji i među svojim koalicijskim partnerima.

Ako želiš negdje pomesti, prvo pometi ispred svojih vrata.

Ako tražiš licemjere možda da se pogledaš u ogledalo ?

 

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije

Marko Pupić-Bakrač

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.