Pupić Bakrač: Uhitite Alemku Markotić, eksperimenti nad djecom su zločin! Pupić Bakrač: Uhitite Alemku Markotić, eksperimenti nad djecom su zločin!
Vijećnik u županijskog skupštini Zadarske županije, Marko Pupić Bakrač, uputio je DORH-u i policiji zahtjev za uhićenjem Alemke Markotić, ravnateljice Klinike za infektivne bolesti... Pupić Bakrač: Uhitite Alemku Markotić, eksperimenti nad djecom su zločin!

Vijećnik u županijskog skupštini Zadarske županije, Marko Pupić Bakrač, uputio je DORH-u i policiji zahtjev za uhićenjem Alemke Markotić, ravnateljice Klinike za infektivne bolesti “dr. Fran Mihaljević” u Zagrebu i članice Nacionalnog stožera.

– Prof. dr. sc. Alemka Markotić u svom nastupu na TV-u izjavila je da se cjepiva ispituju na djeci i da se, osim na afričkoj, sada ispituju na američkoj, europskoj i drugoj djeci. Iz toga proizlazi da ona sudjeluje u provođenju pokusa na našoj djeci. To je protivno čl. 23 Ustava RH, Zakonima, europskim konvencijama i svim etičkim normama. Molim da poduzmete radnje i mjere iz svojih nadležnosti, uhitite Alemku Markotić, spriječite je u daljem provođenju pokusa nad djecom te da se provede postupak i suđenje zbog zločina koje je javno priznala, piše Pupić Bakrač u zahtjevu koji je proslijeđen medijima.