PUPIĆ BAKRAČ: Vatrogasni brod koristi se za izlete s ljubavnicama!

Tijekom rasprave o izvršenju proračuna Grada Zadra, vijećnik Marko Pupić Bakrač istaknuo je kako mu je sumnjivo što je za reprezentaciju Javna vatrogasna postrojba Grada Zadra potrošila 17.000 kn u prvih šest mjeseci.

“Na jednoj od proteklih sjednica tražio sam podatke o tome koliko sati je radio motor i koliko goriva je potrošeno. Zna se da je u zadnjih šest godina brod imao jednu jedinu vatrogasnu intervenciju. Medutim, taj brod nije nikad na vezu, pogotovo ljeti, a objašnjenje o tome gdje je nismo dobili. Voze se ljubavnice po zadarskom kanalu. Troši se naš novac na reprezentacije. Te ljubavnice se kasnije tuču i zlostavljaju, pa se sve mora ispod tepiha kao da se ništa nije dogodilo.” – kazao je Pupić Bakrač.

Vijecnik Duško Vuković iz vladajuće koalicije mu je odgovorio:

“Smiješno je i opskurno ukazivati na taj sitan novac za jednu instituciju kao što je vatrogasna postrojba koja štiti građane. Kad se nema što kazati iznose se bedastoće.” – kazao je Vuković, ali mu Pupić Bakrač nije ostao dužan. Odgovorio je:

“Tvrdim da se brod ne koristi u poslovne svrhe. Ako ćemo govoriti o tome što je opskurno, onda moram reći da je opskurno kad netko tuče ljubavnicu i onda provede tri dana u zatvoru, a nakon toga ga se ne smijeni.”- istaknuo je Pupić Bakrač.