Pupić Bakrač: Župan Longin boji se sučeljavati da ne bi ispao budala i jadnik Pupić Bakrač: Župan Longin boji se sučeljavati da ne bi ispao budala i jadnik
Za ponedjeljak, 18. svibnja 2020. godine, u 10,00 sati sazvana 18. izvanredna elektronska sjednica Županijske skupštine Zadarske županije. Vijećnik Akcije mladih, Marko Pupić-Bakrač, nezadovoljan... Pupić Bakrač: Župan Longin boji se sučeljavati da ne bi ispao budala i jadnik

Za ponedjeljak, 18. svibnja 2020. godine, u 10,00 sati sazvana 18. izvanredna elektronska sjednica Županijske skupštine Zadarske županije.

Vijećnik Akcije mladih, Marko Pupić-Bakrač, nezadovoljan je ovakvim načinom održavanja sjednica. Tim povodom poslao je oštro reagiranje.

“Poštovani,

jebite se vi, elektronske sjednice i način na koji ih vodite i organizirate. Sve to nema veze s mozgom niti uporište u propisima. Sabor zasjeda, ljudi sjede po kafićima, a vi bi se elektronski dopisivali. Iskorištavat ćete ovu situaciju dokle god bude moguće, po mogućnosti do kraja mandata, a sve kako bi izbjegli sučeljavanje s vijećnicima, pitanja i raspravu, kako župan ne bi ispadao budala i jadnik. U svojoj limitiranosti u 21 stoljeću čak niste u stanju organizirati sjednicu putem video linku. Bagro uhljebnička, nesposobna” – napisao je Marko Pupić-Bakrač.

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.