Pupovac razmišlja o odlasku: “Dosta mi je govora mržnje koji potiču vladajući” Pupovac razmišlja o odlasku: “Dosta mi je govora mržnje koji potiču vladajući”
Milorad Pupovac danas je potvrdio da razmišlja o odlasku iz vladajuće koalicije. Pupovac je za Media Servis izjavio da više ne može braniti svoju... Pupovac razmišlja o odlasku: “Dosta mi je govora mržnje koji potiču vladajući”

Milorad Pupovac danas je potvrdio da razmišlja o odlasku iz vladajuće koalicije.

Pupovac je za Media Servis izjavio da više ne može braniti svoju poziciju i ostajanje u Vladi.

“Previše se toga nakupilo”

Rekao je da je sada na stranačkom vodstvu da odluči što dalje.
“Previše se toga nakupilo, a sada je na stranačkom vodstvu da odluči što ćemo dalje”, poručio je Pupovac.”To je bila reakcija koja je rezultat duljeg promišljanja i ozbiljnog promišljanja nas kao članova vladajuće koalicije. Više je razloga, i to je poruka koju smo morali poslati”, rekao je Pupovac.

Dodao je za Media Servis i kako je stao na crtu koju ne može prijeći, i to zbog govora mržnje koji potiču vladajući. Rekao je i da s premijerom još nije razgovarao oko ove odluke.

Podsjetimo, Pupovca je posebno razljutilo što je bio tema pojedinih karnevalskih skupina u Dalmaciji, te prijetnje smrću koje su mu od strane građana upućene u komentarima na Facebook stranici portala Kalelarga info, a koje je prijavio policiji.

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.